Orange is the new fit

Let's Create A Fitter World

Go green - Vegan friendly

Al sinds 2014, schudt Orangefit® de wereld van shakes op met future-proof plantaardige formules die van gezond leven een feestje maken. 

Orangefit® is volledig plant-based. We gebruiken ingrediënten waar je lichaam goed op reageert én van profiteert. We gaan altijd tot het gaatje om smaken en formules te perfectioneren, ook als dat een jaar duurt. Orangefit® heeft het beste met je voor. Bij ons hoef je geen labels te checken.

Elke dag bekijken we wat er beter kan. We doen ons best, net als jij. Orangefit® is uitgegroeid tot een community van gelijkgestemden. En dat is heel waardevol. We kunnen van elkaar leren en horen dan ook graag van je als je iets kwijt wil. 

Foods with benefits

Orangefit® is die vriend die altijd voor je klaarstaat

We nemen je gezondheid serieus en zetten altijd een stap extra om je de beste kwaliteit en service te garanderen. Onze producten worden regelmatig getipt door diëtisten, voedingsdeskundigen en zelfs dokters.  Met ons merk willen we huidige en volgende generaties laten zien hoe je het maximale uit jezelf kan halen. En eerlijk is eerlijk, meer plantaardig is ook beter voor de planeet. 

Create A Fitter WorldFitter World
 • Gezond & Puur
  Gezond & Puur

  Lichaam en mind gezond houden staat voor ons op nummer één. We zijn puur. We zijn duidelijk. We zijn er voor je. We zijn pure plantenpower.

 • Eerlijkheid & Gemak
  Eerlijkheid & Gemak

  We doen nooit beloftes die we misschien niet waar kunnen maken. We luisteren altijd naar wat jij nodig hebt.

 • Betaalbaar & Premium
  Betaalbaar & Premium

  We selecteren kwaliteits-ingrediënten en productiemethoden. En we denken na over onze impact op de planeet. Orangefit® wil plantaardige producten voor iedereen betaalbaar maken.

The Orangefit® Tale

Op de foto:  Founder Rens Slik (rechts) & Co-Founder Max Blaauboer.

"Toen we begonnen, waren we gewoon twee jongens met het plan om de proteïne-game te veranderen. "

Bij andere merken draaide het alleen om de sportschool, wij richten ons vanaf dag één juist op lifestyle. Create A Fitter World.

Ook was de markt nog traditioneel. Het dierlijke ingrediënt whey speelde de hoofdrol en alle proteïne shakes waren net milkshakes: vol melk en zoetstoffen. Dat was zonde, want veel mensen bleken hier niet goed op te reageren. Het resultaat: buikkrampen, huidproblemen en andere klachten. 

Op de foto:  Founder Rens Slik (rechts) & Co-Founder Max Blaauboer.

"De wereld was al grijs genoeg, het was tijd voor meer oranje!"

Goede alternatieven waren er niet, ook niet voor wie diervriendelijke, duurzamere keuzes wilde maken. De enige vegan shakes out there waren geen plezier voor je smaakpapillen. 

Wij wilden het beter doen, bewijzen dat het kon: een plantaardige proteïne shake, zonder alle nare toevoegingen. Romig, met de juiste structuur en een frisse, energieke look. We gingen er helemaal voor. 

Orangefit Founder Rens met de eerste batch Orangefit Protein

De allereerste batch Orangefit® Protein

De eerste zakken

Er was weinig Orange aan :) Maar de start was gemaakt.

Protein on Display

Vol trots onze producten tonen aan de massa

Na heel veel overuren, tientallen proefmonsters en honderden scoops verder, stond de eerste zak Orangefit® proteïne voor onze neus. De smaak was nog niet zo perfect als nu, maar we hadden het voor elkaar gebokst. We waren de eerste in Nederland die een plantaardige proteïne shake lanceerden en we zijn nog steeds het enige merk met een 100% plantaardig assortiment.

From vegan shake to shaking the world

Here to brighten up your day

Inmiddels helpen we tienduizenden mensen met onze plantaardige producten. Van vegan-friendly eiwitshakes tot een compleet vegan-friendly assortiment, Orangefit® bedient de hele plantaardige lifestyle. En de groep die geen genoegen neemt met dierlijke of niet-duurzame producten, groeit met de dag. 

Orangefit® wil een uitkomst zijn voor iedereen die het beste uit het leven wil halen. Je koopt bij ons niet alleen een product. Wij zijn als ‘n portable fitcoach in je zak. Van een gratis consult met een Orangefit® expert, voedingsadvies, recepten tot verse artikelen op weekbasis: onze begeleiding is een extraatje voor jou en voor ons de basis. 

Of je nou twintig of tachtig bent, atleet, circusartiest of op een andere manier alle ballen in de lucht houdt. Wij geloven dat iedereen een gezond en groen alternatief verdient. Een fitte lifestyle is een fitte planeet. 

Volledig recyclebaar

Onze verpakkingen zijn weliswaar van plastic, maar ze zijn 100% recyclebaar. Als eerste in Europa! Ook nemen ze minder ruimte in dan grote potten. Wist je dat op een lading 20.000 zakken gaan, in plaats van 500 bussen? Scheelt dus een hoop ritjes.

En dit is nog maar het begin.  Achter de schermen werken we elke dag aan nog meer duurzame verbeteringen.

De toekomstdroom

Wat in ieder geval nooit zal veranderen is onze persoonlijke aanpak. Jij bent onze prioriteit en we blijven onszelf verbeteren om jou te inspireren het beste uit jezelf te halen.

Let's Create A Fitter World!