No-bake plant-based appeltaart

23 november 2018|Eiwitrijke snacks, Dessert

Deze vrijdag heerlijke Orangefit plant-based appeltaart met maar liefst 10 gram eiwit per punt en je hoeft hem niet te bakken!

Ingrediënten

Voor de bodem

  • 135 gram cashewnoten
  • 30 gram Orangefit Protein vanille
  • 80 gram verse dadels
  • 80 gram kokosrasp

Voor de vulling

  • 3 appels (voor dit recept zijn Elstars gebruikt)
  • 20 gram Orangefit Protein vanille
  • 40 gram rozijnen
  • 150 gram verse dadels
  • Sap van 1 limoen
  • 1 tl kaneel

Bereidingswijze

  1. Ontpit de verse dadels
  2. Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
  3. Doe het mengsel van de bodem in de taartvorm en druk het stevig aan
  4. Schil de appels en doe twee appels in de keukenmachine samen met de andere ingrediënten voor de vulling
  5. Laat dus één appel apart
  6. Nadat de vulling gemaakt is, voeg je de extra appel toe in stukjes aan het mengsel en roer je deze er goed doorheen
  7. Doe de vulling over de bodem en verspreid deze
  8. Dek de taart af met aluminiumfolie en zet hem voor minimaal een uur in de vriezer
  9. 10 minuten voor consumeren uit de vriezer halen

Voedingswaarden (1/8e)

  • Energie - Kcal: 268
  • Vetten: 14g
  • Koolhydraten: 24g
  • Eiwitten: 10g